SVAKAKO POGLEDAJTE

Video zapisi koji će vam otvoriti oči u pogledu Srpske agresije na Republiku Hrvatsku. Svakako pogledajte, ove dokumentarno arhivske video zapise, jer oni najbolje prikazuju pravu istinu kroz što je prošao hrvatski narod i hrvatski branitelji.

HRVATI U OČIMA SRBA – FILM

Video zapisi koji će vam otvoriti oči kako nas gledaju naši susjedi. Za njih smo i biti ćemo zauvijek genocidan narod.

Srbi glede potresa na Banovini kažu – Prokletstvo Petrinje mračni zločini iz prošlosti. Da li se Hrvatska zbog toga trese ? Koja je simbolička veza 1941. 1991. i 2021. godine opisujući izmišljene zločine iz prošlosti. Glede njihovih optužbi na račun cijelog hrvatskog naroda napravio sam kompilaciju dokumentiranih video isječaka iz kojih je vidljivo kako srbi doživljavaju hrvatski narod, raznim izmišljenim događajima na savjest Hrvata stavljaju zločine koji se nikada nisu dogodili. Tom priliko koristeći propagandu na svim poljima javnosti kako bi prikrili svoje zločine koje su činili tokom 1941 te 1991 godine, ne samo prema Hrvatima već i prema drugim narodima na prostorima bivše SFR JUGOSLAVIJE.

U ovom dokumentarnom filmu vidljivo je i argumentirano odgovoreno kroz arhivske snimke prava istina ratnih zbivanja na području HRVATSKE. Svakako pogledajte ovaj video koji je pun arhivskih scena i skrivene povijesti, koja nije dostupana hrvatskom narodu.

POTRESNE PRIČE IZ VUKOVARA

Naslov i sam govori sve, pogledajte potresne priče iz Vukovara kako nikada ne bi zaboravili.

Kada pogledate ovaj video, onda će vam biti jasno zašto ne želimo ćirilicu u našoj Hrvatskoj domovini.

RAT STE IZGUBILI I TU JE KRAJ PRIČE

PETROVA GORA, ANTIFAŠISTI I RUŠENJE SAMOSTALNOSTI HRVATSKE

Ovaj sam video išao napraviti da podsjetim sve one koji su zaboravili što su ANTIFAŠISTI 1991 godine započeli na PETROVOJ GORI, kako su pomogli u rušenju Hrvatske samostalnosti i neovisnosti, pomogli izvršiti agresiju na Hrvatsku uz pomoć JNA, sa velikom većinom prosvjednika koji su se okupili na PETROVOJ GORI koji su nedugo zatim izvršili pokolj i ubojstva Hrvatskog naroda. Svi ti koji su 91 rušili nezavisnost RH i dan danas se bez imalo razuma pozivaju na antifašizam i bez imalo kajanja opravdavaju zločine Josipa Broza TITA čiji su antifašisti izvršili na Bleiburgu pokolj Hrvatskog naroda. Svakako pogledajte dolje prikazani video.