PRAVI LI ELITA NOVI SVIJET PO SVOJIM STANDARDIMA

Sve je spremno za uspostavljanje diktatorske svjetske vlade koju će voditi pripadnici tehnokratske elite. Prije osvajanja svijeta, na udaru je ono što je ostalo od američkih sloboda.

”Amerikanci bi danas bili zgroženi ulaskom UN-ovih vojnika radi uspostave reda, sutra će biti zahvalni. Kada se suoče s takvim scenarijem individualna prava bit će odbačena u zamjenu za jamstva o mirnom životu koja će im dati Svjetska vlada”, riječi su Henryja Kissingera.

Njegov šef, David Rockefeller, u svojim memoarima napisao je: ”Više od jednog stoljeća ideološki ekstremisti s oba kraja političkog spektra… vjeruju da smo mi dio tajnog kabalističkog društva koje djeluje protiv vitalnih interesa SAD-a, ocjenjujući moju obitelj i mene osobno kao ‘internacionaliste’ koji s zajedno s drugima u svijetu sudjeluje u zavjeri izgradnje integrirane globalne i političke strukture – jednog svijeta. Ako je to optužba, kriv sam, i na to sam ponosan”.

Iako nije spomenuo, Rockefeller je vjerojatno ponosan i na metode kojima se taj cilj danas ostvaruje. Strobe Talbot, bivši zamjenik američkog državnog tajnika u vladi predsjednika Billa Clintona rekao je sljedeće: ‘U 21. stoljeću, današnje nacije bit će zastarjele; sve države priznavat će jedan globalni autoritet i shvatiti da nacionalni suverenitet kakav u današnjem obliku i nije bila baš tako dobra ideja”.

POGLEDAJTE VIDEO U CIJELOSTI

3 odgovora na “PRAVI LI ELITA NOVI SVIJET PO SVOJIM STANDARDIMA”

  1. Lako mogući scenarij s obzirom na sve događaje koji se odvijaju pred našim očima .Međutim , imam i jednu ozbiljnu zamjerku : -Nakon sveopćeg neulearnog rata kako je moguće sačuvati sofisticiranu infrastrukturu :odašiljače za 5G mrežu , kompjutrerske servere s kojim bi se preživjeli držali i dalje pod kontrolom .I 2. u prilogu se uopće n spominje Bog , kao da se njega ne tiče što bezumni luđaci inspirirani sotonističkim mega planom ( masoni i cionisti ) rade sa njegovom dicom – ljudskim bićima .Po meni , ovo je račun bez krčmara .Pozdrav imenjače.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.