JESU LI HRVATI ZASLUŽILI IMATI DRŽAVU

Poštovani prijatelji i pratitelji facebook grupe „SKRIVENA POVIJEST“, poštovani građani grada Zagreba. Kroz ove lokalne izbore čuli ste obećanja vrlih političara kako će sve učiniti da vam bude bolje, između ostalog poboljšati će vam kvalitetu života, riješiti vaše probleme nezaposlenosti, a ujedno time i  financijske probleme u koje ste upali zbog nezaposlenosti kao i uslijed covid – 19 krize zbog koje je velika većina ljudi ostala bez posla. Vidjeli ste i čuli razna prepucavanja između ljevice i desnice, vidjeli ste slogu i ujedinjenje „LJEVICE“, što zasigurno još dugo godina nećete vidjeti na „DESNICI“, zašto ? Zato jer „desnica“ ne postoji još od 1992 godine, a istinski i pravi pravaši koji su mogli biti vođe svog naroda su pobijeni ili riješeni kroz ratne sukobe protiv srpskojugoslovenskog okupatora, ustvari namjerno likvidirani.

Mi hrvatski dragovoljci koji smo 1991 stali u obranu hrvatskog naroda i hrvatski branitelji Republike Hrvatske zasigurno se nismo borili za povratak komunističkog režima, Jugoslaviju, Srbiju i pripadajuće njihove manjine, jer velika je većina tih srpskih manjina bila povod i nepremostiva zapreka u stvaranju demokratske Hrvatske države, velika je većina njih bila sudjelovala u oružanom sukobu protiv svojih građana, stanovnika i susjeda, no moram napomenuti kako je jedan zavidan broj od njih oko 10 000 koji su se smatrali građanima hrvatske odanih i pravednih stalo u obranu svoje domovine Hrvatske. Po završetku rata su kasnije stavljeni na marginu života jer su ih srbi prezirali, dok ih jedan dio Hrvata nije priznao kao sebi jednake i ravne. Kako bi ih i priznali kad su zaboravili svoje hrvate, poginulu rodbinu, prijatelje i braću.

Ovo vam pišem kako bismo odgonetnuli gdje su nestale te hrvatine, gdje je nestao taj narod hrvatski koji je za pitanje na plavom listiću, o suverenosti i samostalnosti Hrvatske, glasovalo njih ukupno 3.051,881 glasača ili 83,56 % od ukupnog broja registriranih glasača.

„ZA“ je glasovalo 2.845,521 glasač što znači 93,24 % izašlih na referendum

„PROTIV“ je glasovalo 126.630 glasača ili 4,15 % glasača koji su pristupili referendumu

Nevažećih plavih listića bilo je 1,18 % od broja izašlih glasača

Postavljam vam pitanje kakav ste vi narod, kakvi ste vi hrvati kad ste dopustili da vas za 30 godina sj**e ovih 4,15% glasača koji nisu htjeli Hrvatsku ? Jeste li uopće zaslužili ovu državu koju smo vam mi dragovoljci i hrvatski branitelji Republike Hrvatske stvorili !

Pitam vas, zbog čega je sva ta mladost izginula, zbog čega su roditelji ostali bez svoje djece, djeca bez roditelja ? Dali smo vam svoju mladost, obitelj, zdravlje i živote kako bi stvorili Hrvatsku državu koju vi niste bili sposobni voditi i sačuvati od onih protiv kojih smo ratovali, oslobodivši vas od njihove dugogodišnje jugokomunističke politike i posljedica. Što još očekujete od nas ? Da još ovo nas malo živih, kolektivno počinimo samoubojstva jer ne možemo gledati ovu nezainteresiranost vlastitog naroda za događanja u državi.

Kako možete ujutro kada se probudite pogledati se u ogledalo, a ne izaći na izbore i iskoristiti pravo za učiniti tolike potrebne korjenite promjene, nego ste nas predali i izručili natrag onima koji će voditi politiku propalog komunističkog doba i gorkih sjećanja.

Izgubili ste vjeru u Boga, izdali ste svoje branitelje, izdali ste svoju djecu koja će zbog vas i vaše malodušnosti jednog dana proći pakao života koji smo mi prolazili za vas, sve se vraća u krug prošlosti ali povijest se ne zaboravlja radi budućnosti.

Veritas Vincit – Ivan Vohrić – Zagreb, 20.05.2021.

Jedan odgovor o “JESU LI HRVATI ZASLUŽILI IMATI DRŽAVU”

  1. Treba u takvom smislu i dobroj namjeri postaviti također pitanje..KAKVA BI HRVATSKA POVIJEST BILA DA dr. ANTE PAVELIĆ NIJE POBJEGAO I OKRENUO LEĐA DRŽAVI I NARODU VEĆ DA SE UTVRDIO I KAO U Odžaku DOČEKAO TITOVE KOLJAČE?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.