PRAVAŠI UČITE OD PUPOVCA

Razočaran namjernim razbijanjem PRAVAŠA od strane predsjednika svih pravaških stranaka, bilo bi dobro da pogledate ovaj video i naučite nešto od PUPOVCA koji participira u vladi RH zajedno sa HDZ-om, dok pravaši nisu u stanju izaći zajedno na parlamentarne izbore sa pravašima kamo li sa drugim parlamentarnim strankama istog svjetonazora. Što više svim silama se bore kako bi se razjedinili pravaši. Tako da su neki sklapali koalicije i onda ih neposredno pred izbore napuštali ili razbijali, dobar dio članstva napušta pravaše i prelaze DOMOVINSKOM POKRETU kako bi participirali u vladi RH pa na taj način se borili za svoja uvjerenja i hrvatski narod, no ti isti razbijači pravaštva na kraju uopće onda više ne izađu na parlamentarne izbore, prije toga niti na predsjedničke, pa niti na Europarlamentarne, pitamo se je li sve to slučajno ili se sustavno i namjerno radi da pravaši nestanu sa političke scene kao bi se Plenkoviću i Miloradu Pupovcu pogodovalo u sprovođenju dosadašnje politike.. Pogledajte video i učite kako to stručno radi Pupovčev SDSS .

2 odgovora na “PRAVAŠI UČITE OD PUPOVCA”

 1. Prijatelju i brate, kad već pišeš o pravašima i pravaškom pokretu, bilo bi sasvim u redu da navedeš o kome pišeš, a ne zapakirati ovaj istup u uopćene tvrdnje, a onda konkretno napadati jednu stranku iz ovog spektra. Potpuno mi je jasno da se ovdje baviš HČSP-om iako nas izrijekom ne spominješ. Jasno mi je i to da se ne slažemo u temeljnoj stranačkoj politici, iako si praktički do jučer sjedio u Glavnom stanu HČSP-a, kao visoki dužnosnik stranke, pače, predsjednik GO HČSP Zagreb. Kao visoki dužnosnik, pretpostavljam, da si upoznat s cijelom situacijom vezanom uz preustroj stranke nakon što smo lustrirali vlastite redove od suradnika i HDZ-ovih podrepaša. Dobro znaš koliko je vremena i živaca trebalo kako bi se sredilo financijsku situaciju u stranci, jer su je neki bivši dužnosnici smatrali i koristili kao bankomat. Kada smo to napravili, zbio se puč koji su organizirali upravo ti dužnosnici. Na sreću, nisu uspjeli. Kažeš, nije se izašlo na izbore, europske, predsjedničke i parlamentarne? Istina. No, postoje za to objektivni politički razlozi.
  1. Na europske izbore jednostavno nismo išli, jer ne priznajemo tu tvorevinu izmišljenu samo s ciljem držanja malih naroda u pokornosti. Ako, nešto ne priznaješ, kako objašnjavaš izlazak na izbore za parlament te izmišljene tvorevine?
  2. Predsjednički izbori, na njih nismo izašli iz tri razloga: a) nismo imali svog kandidata dovoljno jakog da se suprostavi kandidatima KPH (HDZ + SDP + sateliti). b) još uvijek stvaramo infrastrukturu na terenu. c) nismo željeli podržati nekog od kandidata, jer smo smatrali da isti ne mogu zastupati vjerodostojno pravašku politiku.
  3. Parlamentarni izbori- to je posebna priča i zapravo već viđena. Iako smo napravili koaliciju koja se zvala “Savez sa narodom”, na kraju smo, iako su u koaliciji bile još dvije stranke, sami popunili gotovo sve liste u izbornim jedinicama. Po tome ispada, da smo mogli izaći na izbore samostalno. Međutim, radi tehničkih razloga, koje je na sebe preuzela druga stranka, bili smo prisiljeni odustati iako su liste praktički već bile verificirane.
  U tom trenutku, bilo je to politički opravdano i tada smo izdali priopćenje, u kojem smo sve članove i simpatizere pozvali da glasuju za neku drugu pravašku opciju. Time smo otvorili vrata za buduću suradnju pravaša na lokalnim izborima sljedeće godine, koji su ujedno i najbitniji, kao temelj za buduće krugove izbora na višim razinama.
  Što se tiče odlazaka nekih članova u DPMŠ, to se odnosi na dva, tri člana, koji ionako nisu bili od neke velike koristi HČSP-u.
  Pozivam te, kao bivšeg člana HČSP-a, da u buduće iznosiš svoje stavove otvoreno. Ne ulazim pri tom u osobne animozitete i obračune, dok god se ne prelamaju preko stranke i ne štete joj.
  Lijep pozdrav,
  Siniša Novak
  Pročelnik za gospodarstvo i unutrašnju politiku HČSP-a
  Bog i Hrvati.
  Za Dom! Spremni!

  1. Poštovani Siniša Novak koga god zanima HČSP i njezin napredak na političkoj sceni može sve naći na vašoj web stranici, drago mi je da ste zadovoljni politikom koju vodi vaš predsjednik Trbuha i ostvarenim dosadašnjim rezultatima, nadam se da će rezultati vašeg političkog napredovanja rezultirati brojnim članstvom i prikupljenim članarima kojima ćete unaprijediti rad stranke, te moguće proraditi na više javnih istupa predsjednika Trbuhe u javnosti među ljudima na komemoracijama, moguće nekim javnim okupljanjima ili priopćenjima na hrvatskim televizijskim medijima. Želim vam svu sreću u radu, ako ste se prepoznali u ovoj mojoj gore objavi znači da nije baš tako sve sjajno i među vama pravašima tj. unutar HRVATSKE ČISTE STRANKE PRAVA, no kako sam rekao uz stručno vodstvo stranke siguran sam da ćete napredovati u svojem radu i razvitku stranke.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.