TKO NAM TO UPRAVLJA VLADOM RH

PO SVEMU SUDEĆI BEOGRAD BI  USKORO MOGAO BITI I GLAVNI GRAD HRVATIMA, OBZIROM NA POLITIKU GOSPODINA PLENKOVIĆA I MILORADA PUPOVCA.

ŠTO SE KRIJE U VOĐENJU OVAKVE POLITIKE, PLENKOVIĆ NIJE BUDALA, ON JE VISOKO OBRAZOVAN I INTELIGENTAN ČOVJEK. SIGURAN SAM DA NITKO NORMALAN NE MOŽE REĆI DA JE OVO POLITIKA U INTERESU HRVATSKOG NARODA. DA SU NACIONALNE MANJINE TI KOJI ĆE PRODUCIRATI HRVATSKU POVIJEST I POLITIKU UZ POMOĆ HRVATSKE VLADE.

JER AKO PUPOVAC I SRBI IMAJU PRAVO POZIVATI SE STALNO NA PROŠLOST OD PRIJE 75 GODINA, SLAVITI ČETNIKE I RATNE ZLOČINCE IZ 1941 I 1991GODINE ZBOG ČEGA SE ONDA OD STRANE VLADE RH RADI NA ZATIRANJU HRVATSKE POVIJEST I NJEZINIH HEROJA IZ DOMOVINSKOG RATA.

PRIMJERICE NAŠIH HOSOVACA IZRIČITO ZBOG NATPISA NA NADGROBNOJ PLOČI GDJE PIŠE “ZA DOM SPREMNI”, NE ZBOG ZLOČINA

JER IH NIJE NITI BILO VEĆ ZBOG NATPISA NA NADGROBNOJ PLOČI GDJE SE NJIMA U SPOMEN PODIGAO SPOMENIK. MLADOSTI KOJA JE UBIJENA I MASAKRIRANA OD STRANE SRPSKO  ČETNIČKIH PARAVOJNIH POSTROJBI KOJE SU DOŠLE IZ SRBIJE NA TERITORIJ RH I IZVRŠILE MASOVNA UBOJSTVA I ZLOČINE.

SADA TAKVI PRIPADNICI TOG ISTOG NARODA KAKO BI PRIKRILI SVOJE ZLOČINE KORISTEĆI  SE SABOROM  I VLADOM REPUBLIKE HRVATSKE PROZIVAJU HRVATE USTAŠAMA,  A DA TI MLADI LJUDI NISU ŽIVJELI U DOBA USTAŠA U VRIJEME 1941 VEĆ U DOBA SRPSKE AGRESIJE NA RH  I NJEZIN NAROD 1991.

KAKVA JE TO PROSUDBA GOSPODINA PLENKOVIĆA I HDZ DA ĆE U SASTAV VLADE RAĐE UZETI UPRAVO TE HUŠKAČE PROTIV HRVATSKOG NARODA NEGO LI RECIMO STVORITI ČVRSTU VLADU UZ POMOĆ DOMOVINSKOG POKRETA ILI MOSTA, POLITIČKIH STRANAKA KOJE SU SASTAVLJENE OD HRVATSKIH DOMOLJUBA I HRVATSKIH BRANITELJA.

2 odgovora na “TKO NAM TO UPRAVLJA VLADOM RH”

 1. Moraju Srbi svoje korijene pustiti u vladi…dosta sto su nam pobili tolko Hrvata sada ce nam jos i u škole vratiti čirilicu….

 2. VAPAJ IZ GROBA
  Pred opankom srbskim tko to kleči,
  Tko bi rado poljubit ga htio?
  Tko pogazi jučerašnje riječi,
  Kog je Hrvat na vlast postavio?
  Tko će platit štetu kobnog rata,
  Tko uskrsnut cvijet mladosti naše?
  Tko otkupit svetu krv Hrvata?
  Zar je vladu briga za ”ustaše”?
  Branitelji iz groba vapiju:
  ”Ne klonite duhom braćo mila.
  Čuvajte nam Majku Kroaciju –
  U sokola još su snažna krila.”

  Marija Dubravac

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.